Veien til førerkortet

Bokdesign og svært presise illustrasjoner i viktig bok for avviklingen av ettermiddagsrushet i Norge. Førerkortet

Norges Trafikkskoleforbund

(tidligere Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund) jobber for gode og forutsigbare rammevilkår for trafikkskolebransjen. Norges Trafikkskoleforbund ble stiftet i 1954, og representerer over 80 prosent av alle trafikkskoler og trafikklærere i Norge.

Klipp og Lim har i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund utviklet læreboken “Veien til førerkortet”. På dette prosjektet har vi produsert foto, flere illustrasjonsstiler samt selve oppsettet og brekkingen av boka. Dette kan beskrives som et omfattende bokprosjekt der mange fagdisipliner ble inkludert for å komme frem til ferdig produkt.

I tillegg har vi vært med å lage heftet «Grunnmuren til førerkortet», som dekker grunnleggende trafikkteori på en enkel og tydelig måte. Gjennom bilder og noen få ord vil du lett se og forstå teorien. Heftet inneholder bare det viktigste for å klare den teoretiske og den praktiske førerprøven. Heftet fungerer som et hjelpemiddel til læreboka «Veien til førerkortet».

«Veien til førerkortet for personbil» selges i om lag 15.000 eksemplarer i året, og er med det vår desidert bestselgende lærebok.

Norges Trafikkskoleforbund

Insiden av bil som kjører i mørket