Om oss

Her er vår oppskrift på de gode prosjektene.

Komplekse ting kan forklares på en enkel og morsom måte

Det skal være kort. Enkelt. Lett å forstå. Og med varme og humor. Dette er prinsipper vi jobber etter når vi skal kommunisere.

Oppdragsgiveren er eksperten!

Derfor er vi opptatt av samarbeid, godt forarbeid, forankring og involvering underveis. Jo mer vi forstår, jo flere fluer kan vi slå i samme prosjekt.

Innhold, den visuelle stilen og kommunikasjonsplanen skal henge godt sammen.

Derfor er det så bra at det er kort vei mellom ekspertisen på huset vårt: Design, animasjon, tekst, illustrasjon, strategisk rådgivning, foto, film. Til og med en dukkemaker.

Vi kan dessuten litt av hvert om jakt og fiske, planter, perkusjon, hund og katt, korpsmusikk og film fra åttitallet.

Vi lager raskt noe konkret, så du kan ta gode valg.

Med et forslag på bordet blir det enklere å ta en beslutning for veien videre.

* Vi anbefaler derfor å komme til oss med selve problemet du skal løse, i stedet for en spikret bestilling. Vi er gjerne med og tenker strategisk helt fra starten. Det lønner seg i lengden.

Møt gjengen!

Alle våre ansatte jobber hands on på oppdragene.
Dette gjør at vi har eierskap og kunnskap, og kommer kjapt til konkrete løsninger.

Jøran Wærdahl

Daglig leder
joran@klippoglim.no
Tlf: 906 14 086

Jøran har en fantastisk energi som han har brukt til å lage unik kommunikasjon. Han har enorm erfaring fra film og filmproduksjon etter over 20 år i bransjen. Han er utdannet fotograf og er en utmerket kokk.

Svein Erik Okstad

Svein Erik rådgir våre kunder på strategi og overordnede problemstillinger. Foruten å være en virtous håndtverker er han også en faglig grundig og overvåken fyr. Svein Erik er utdannet illustratør, og har jobbet i byrå hele sin yrkeskarriere.

Lars Hegdal

Rådgiver og AD 
lars@klippoglim.no 
Tlf: 996 12 227

Lars presenterte en gang Norges lover på (nesten) 30 sekunder. Lars evner å si lange kjedelige ting, kort og morsomt. Som et av Innherreds største talenter uansett sjanger har han igjennom et langt liv tilegnet seg en stor erfaring som animatør, prosjektleder og idéskaper. Vote Hegdal!

Frank Furseth

Tekst og research
frank@klippoglim.no  
Tlf: 924 15 953

Frank jobber med tekst, research og prosjektledelse. Han er en ekstremt vitebegjærlig akademiker som sørger for de riktige perspektivene og den faglige gehalten i våre prosjekter. Ut over dette er han glad i dessert og italiensk horrorfilm fra 60-70tallet.

Mathias Jensen

Innholdsprodusent 
mathias@klippoglim.no 
Tlf: 481 43 491

Mathias er i permisjon

Mathias produserer innhold, fikser, korrigerer, leverer og tenker. Mathias har studert nesten alt NTNU har av film og videoproduksjon, og er ellers sjeldent tidlig krøket av en stor interesse for bevegelige bilder, teknikk og fag.

Ole Kristian Øye

Rådgiver og AD
olek@klippoglim.no Tlf: 404 58 800
IG: @helsikkes

Ole Kristian prøver daglig å si noe ingen har tenkt på før. Utenom dette er han en erfaren kreatør i de fleste sjangre, og er en eksellent idé- og innholdsprodusent. Han har en mastergrad i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen.

Isak Liljedal

Designer / praktikant
isak@klippoglim.no
Tlf: 924 21 106

Her har du dagens ungdom. En av den mystiske lærlingestanden. Foruten førerkort har han peiling på trening, dagligvare og spill. (Han har ikke peiling på parkering, dampstrykejern og størrelsen på troll, men dette og mye mer driver vi og lærer han.) Hos Klipp og Lim har han fått prøve seg på det meste, og hittil har han hatt tilstrekkelig svampeaktige kvaliteter til at vi uten skjemsel gir han stadig større oppgaver.

Kjersti Sofie Greger

Prosjektleder / Kreativ produsent
kjersti@klippoglim.no
Tlf: 954 88 121

Kjersti er den triveligste personen du har møtt. Hun går først i sporet, drar pulken mens hun bærer staur og vinker til de vi møter. Hos oss er hun produsent og prosjektleder. Kjersti har en mastergrad fra Malmø Universitet som kreativ produsent.

Ingrid Elise Kirknes

Ingrid er enormt strukturert og målrettet. Hun har et stort hjerte for typografi, design og print, og er god på komplekse oppgaver og i å se helheten, tenke strategisk og langsiktig. Hun har en BA i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen.

Sist, men ikke minst

Vi holder deg informert hele veien

Leveransen skal stå til forventningen. Derfor er det også viktig for oss å kommunisere godt om kostnader og fremdrift. Dukker det opp uforutsette ting varsler vi.

Tips!

Vær åpen om budsjettet

Kanskje sparer man seg til fant, eller legger penger i feil pott? Vi tenker økonomisk på dine vegne og finner riktig ambisjonsnivå.