Trondheims fineste trær

Vi har designet en kortreist bok om korte turer til fine trær og skogsområder i Trondheim. Her finner du kjempetrær, furugubber og naturreservater som ligner tropiske jungler.

Forlaget Marvin AS eies og drives av Lise Andersen Wiseth og Marvin Wiseth. Idéen med forlaget er i hovedsak å utgi bøker som omhandler Trøndelag. Og som bygger interesse, identitet, stolthet og kunnskap om landsdelen vår. Alle bøkene er kortreist og laga i Trondheim.

Mål

Inspirere folk til å gå tur og benytte seg av nærmiljøet sitt. I tillegg til at de får lyst til å oppdage flere sider av Trondheim enn de kanskje ser og tenker over til vanlig.

 

Utfordring

Å lage en layout som gir nok variasjon.

Turbok for de som ikke er så opptatt av om de går seg vill, og som synes korte turer er helt innafor.

Hvordan vi kom frem til løsningen

  • Vi fikk tilgang på et utrolig rikt bildearkiv – forfatter hadde også tusenvis flere på lur. Vi har stokket kortstokken og gitt god plass til at de flotteste trærne skal få skinne. Vi har fått med mange bilder i margen som viser spennende, pussige og interessante detaljer.
  • Boka fikk dessuten et nyttig og oversiktlig kart som viser plasseringen for Trondheims fineste trær. Nå er det ingen unnskyldninger for å ikke dra på oppdagelsesferd!

Leveranse

  • Trondheims fineste trær er en entusiastisk, usystematisk og boblende historie om hva forfatteren fant i byen når verden stengte ned og han ble tvunget til å gå.
  • Boka er en form for turguide til trær og skogsområder, samtidig som den forsøker å lære oss å stoppe opp for å fange detaljene i treet eller skogen.