Skaperglede på Skaperfest

En festival for kreativitet, nysgjerrighet og skaperglede!
Skaperfest

Skaperfest er en årlig festival, som samler og oppfordrer kreative mennesker til å hoppe ut i det og sette liv til ideene man går å bærer på.

Mål

Med avlyst festival som følge av covid-19, ønsket Trondheim Skaperfest å kunne holde interessen oppe og motivere folk til å utvikle oppfinnelser til neste års Skaperfest.

 

Utfordring

Vi ønsker å vekke følelsen man får ved å fysisk delta på festivalen, og inspirere både profesjonelle, lag, foreninger og den glade amatør til å sette i gang med egne prosjektet til neste års festival.

Det er viktig med en tydelig avsender for å etablere nytt navn og profil. Trondheim skaperfest har tidligere vært kjent som Trondheim Maker Faire.

Løsningen

Skaperfest er en feiring av det kreative! Det ble tydelig at dette også måtte være essensen i filmene. Målet med Skaperfest er å oppfordre kreative mennesker til å hoppe ut i det og sette til liv ideene man går å bærer på. Løsningen ble derfor portretter med tidligere utstillere på Skaperfest. Fokuset var ikke på oppfinnelsene de har laget, men filmene skulle fange gleden med prosessen og motivere til nysgjerrighet, prøving og feiling.

Leveranse

  • Konsept og ide
  • Rådgivning So-Me/kampanje
  • Manus
  • Produksjon og opptak
  • Redigering og etterarbeid
«Vi trengte å formidle skaperglede og personlighet i promoteringsfilmene, og det fikk Klipp og Lim til på utmerket vis.»

«Vi valgte Klipp og Lim fordi vi følte et ekte engasjement og nettopp skaperglede fra dem i allerede i vårt første møte. Vi kommer absolutt til å jobbe med Klipp og Lim igjen på fremtidige prosjekt for Trondheim Skaperfest»

Marianne Øverbø Olsen
– Project Manager i Technoport