Våre tjenester

Vi hjelper deg å gjøre ditt budskap engasjerende for målgruppen din gjennom god historiefortelling. Fremgangsmåte og kanal avhenger av behov og innsikt, men det digitale ligger som regel i front.

Strategisk rådgivning

Vi stiller de vanskelige spørsmålene og utfordrer til å tenke nytt

Vi setter oss godt inn i hvem du er, og hjelper deg med markeds- og kommunikasjonsstrategien din. Så omsetter vi strategien til handling. Vi har erfaring med alt fra mindre enkeltprosjekter til større kampanjer og komplekse produksjoner.

Grafisk design

God design er effektiv kommunikasjon

God design krever god innsikt – vi må forstå hva du ønsker å oppnå for å fortelle det videre. Først da kan vi lage en sterk opplevelse som vil bli husket! Vi leverer alt innen trykksaker, illustrasjoner, typografi, profil, logoer og en rekke andre ting.

Film og animasjon

Realfilm, Motion Graphics, 2D og 3D animasjon

Klipp og Lim har i over 15 år levert film og animasjon til nesten alle tenkelige formål. Vi har en bredde få andre kan skilte med – inhouse kan vi gjøre opptak med vårt eget RED-kamera, vi har animatører som mestrer både 2D og 3D, motion graphics. Vi kan også levere dukkefilm, droneopptak, animerte selvgående eller interaktive presentasjoner – kort sagt det meste som innebærer bevegelig bilde.

Interaksjonsdesign

Vi hjelper kundene våre med de fleste behov på nett

Klipp og Lim har siden starten alltid vært opptatt av å hjelpe kundene våre med kommunikasjon på nett, enten om det er kampanjer, nettsider, strategisk arbeid eller applikasjoner. Vi er ikke bundet til spesifikke publiseringsløsninger og har erfaring med mange ulike plattformer. Vi anbefaler alltid de løsningene som best møter kundens behov og har en rekke samarbeidspartnere på dette området.