NESTE VIDEOKLUBB:

Videomarkedsføring på nett og mobil

Gratis halvdagsseminar for deg som er interessert i trender og tips for bruk av video i markedsføring og kommunikasjon på nett og mobil.

Tid og sted: Torsdag 30. mars kl 8:30-12:00, NOVA Kinosenter sal 3, Trondheim

SETT MEG PÅ VENTELISTE

Arrangementet er nå fullbooket, men alt håp er ikke ute. Registrer deg på vår venteliste, så tar vi vi kontakt om plasser blir ledige.
Om du har spørsmål, ta kontakt på videoklubb@klippoglim.no.

Facebook lanserte i 2016 sin “video first”-strategi, og Zuckerberg har sagt at det meste av innholdet vi konsumerer vil innen 5 år være video. Klipp og Lims ambisjon er å ligge i forkant av denne utviklingen, og vi vil gjerne dele hva vi har lært så langt samt hva vi ser for oss framover. Vi har derfor bestemt oss for å invitere til Trondheims første seminar med fokus på videomarkedsføring på nett og mobil.

Vi vil dele våre erfaringer, trender samt konkrete case og tips for at din organisasjon eller bedrift selv kan komme i gang med – eller styrke – strategi, videoproduksjon og annonsering. Våre venner i Utbrudd – Trondheims raskest voksende digitalbyrå – blir også med, og vi serverer en lett frokost med kaffe fra Jacobsen & Svart. Nam nam.

Velkommen til Klipp og Lims første videoklubb!

Program:

09:00 – Introduksjon

Torstein Langeland, Daglig Leder i Klipp og Lim
Hva har skjedd som gjør at video er så viktig akkurat nå og framover? Få med deg de siste trendene, statistikk og utvalgte eksempler fra et globalt perspektiv.

09:20 – Din videostrategi

Svein Erik Okstad, Kreativ Leder i Klipp og Lim
Hvordan bør videostrategien integreres i bedriftens markeds- og kommunikasjonsstrategi? Hvilke ulike bruksområder finnes, og hvilken effekt kan video ha de ulike stedene?

09:50 – Pause

 

10:00 – 7 ting du ikke bør gjøre med video på nett og mobil

Torstein Langeland, Daglig Leder i Klipp og Lim
Lær deg de viktigste feilene du skal unngå når du skal lage video som målgruppen din skal se i sosiale medier og på mobile flater.

10:20 – Distribusjon av video i digitale kanaler

Anders Rønningen, Daglig Leder i Utbrudd Performance Marketing
Hvorfor bruke penger på videoproduksjon, uten budsjett for distribusjon (bortsett fra kino, da)? Lær mer om mulighetene for video på Facebook, YouTube og Instagram, hvilke fallgruver du må unngå og hvordan du øker sjansen for suksess.

10:50 – Pause

 

11:00 – Hva koster en film?

Jøran Wærdahl, Produsent i Klipp og Lim
Hva er det som påvirker pris og kostnad på film? Er det lengde? Hva med animasjon? Utstyr? Og er det egentlig så dyrt? Lær hvordan et filmbudsjett er bygd opp slik at du bedre kan forstå hva som er kostnadsdrivende når du skal produsere film.

11:30 –Gjør det selv!

Torstein Langeland, Daglig Leder i Klipp og Lim
Hva trenger du for å komme i gang med å lage dine egne videoer? Her får du konkrete tips for hvordan du skal planlegge, hvilket utstyr du trenger (og ikke trenger), og hvilke apper og verktøy som er nyttig, gratis/billig og lett tilgjengelig.

11:55 – Oppsummering og avslutting

Velkommen!