Over hundre utgaver av gatemagasinet Sorgenfri

Vi har vært så heldige å være en del av Sorgenfri like lenge som noe redaksjonsmedlem. Da er det på sin plass å oppsummere en liten bit av alt det som er blitt laget.

sorgenfri-banner-v2

Sorgenfri er helt sentral for mange av de i Trondheim som trenger faste rammer og et sted å gå. Dette er et viktig arbeid!

Klipp og Lim jobbet med Sorgenfri fra 2009 til og med 2019, og er veldig stolte over hva vi har utrettet sammen. Magasinet ble tildelt Fagpressens Designpris. Det har vært igjennom flere redesign i perioden, hvor det siste redesignet ble nominert i klassen beste design av International Network of Streetpapers.

Sorgenfri nummer 79
Sorgenfri redesign
Sorgenfris selgerbok
Sorgenfri magasinforsider

Illustrasjon

Vi har levert illustrasjoner til kommentarer og redaksjonelle artikler. Disse formidler innholdet i teksten de står til, men står også på egne bein.

Sorgenfri illustrasjon tisse i buksa for å holde varmen
Sorgenfri illustrasjon
Sorgenfri illustrasjon ulv
Sorgenfri illustrasjon mann som sitter med buksene på knærne og rumpa på laptopen
Sorgenfri illustrasjon sprøyte skrivemaskin

Bokdesign og kalendere

Det er mer enn bare magasinet som lages i Sorgenfri-universet. Like før jul kommer både bok og  kalender slik at Sorgenfri-selgerne har noe ekstra å selge som kan bli fine gaver under treet. Dette genererer litt ekstra inntekt som kommer godt med i helligdagene og også når jula er over.

Bok sorgenfri gatelangs
Sorgenfri bok oppslag
Detalj fra Sorgenfri-bok
Sorgenfri kalender blad 1
Kalender Sorgenfri Januar