Bunnpris reklamefilm

"Tommel opp"

Fingre kan brukes til så mangt, også som karakterer i en reklamefilm. «Tommel opp» var en kjempeartig produksjon vi gjorde for Bunnpris, på oppdrag fra designbyrået Uredd. Filmene ble nominert til Visueltkonkurransen 2018, som er Norgesmesterskapet i visuell kommunikasjon. Se case-film og intervju med bilder fra produksjonen for å høre hva oppdragsgiver hadde å si om Klipp og Lims bidrag.

Reklamefilm «Tommel opp» for Bunnpris

Reklamefilmen «Tommel Opp» er basert på et fingerunivers der påkledde tommeltotter skal skape oppmerksomhet rundt Bunnpris sitt «Billig middag»-konsept som presenterer et utvalg produkter som koster kun 30 kroner.

Klipp og Lim bidro på forming av historie og uttrykk, design og bygging av karakterer og sett samt gjennomføring av hele filmproduksjonen basert på en idé og et univers som kom fra Uredd.

Bakomfilm for “Tommel opp” reklamefilm

Klipp og Lim hadde ansvaret for produksjonen med innspilling i Klipp og Lim Studios på Falkenborg i Trondheim. Vi bidro på utvikling av historie og uttrykk basert på en idé og univers som kom fra oppdragsgiver Uredd. Deretter var vi ansvarlig for alt fra design og bygging av karakterer og sett til innspilling, og alt etterarbeid inkl. klipping og animasjon/VFX. Et kjempespennende prosjekt!

Intervju med oppdragsgiver

Lyst til å finne ut mer eller ta en prat?

Kontakt Jøran Wærdal på joran@klippoglim.no eller ring +47 906 14 086

Bilder fra produksjonen