Om oss

Her er vår oppskrift på de gode prosjektene.

Komplekse ting kan forklares på en enkel og morsom måte

Kort. Enkelt. Lett å forstå. Med varme og humor. Dette er prinsipper vi jobber etter når vi skal kommunisere.

Hilse-om-morgenen
Screen-Shot-2018-08-08-at-09.22.28

Oppdragsgiver er eksperten

Derfor er vi opptatt av samarbeid, godt forarbeid, forankring og involvering underveis. Jo mer vi forstår, jo flere fluer kan vi slå i samme prosjekt.

Innhold, den visuelle stilen og kommunikasjonsplanen skal henge godt sammen.

Derfor er det så bra at det er kort vei mellom ekspertisen på huset vårt: Design, animasjon, tekst, illustrasjon, strategisk rådgivning, foto, film. Til og med en dukkemaker.

(Vi kan dessuten litt av hvert om jakt og fiske, planter, perkusjon, hund og katt, korpsmusikk og film fra åttitallet).

1P7C5974_v4
IMG_4614

Vi lager raskt noe konkret, så du kan ta gode valg.

Med et forslag på bordet blir det enklere å ta en beslutning for veien videre.

Vi anbefaler derfor å komme til oss med selve problemet du skal løse i stedet for en spikret bestilling. Vi er gjerne med og tenker strategisk helt fra starten. Det lønner seg i lengden.

Vi er smidige

Alle våre ansatte har høy faglig integritet og jobber «hands on» på oppdragene. Dette gjør at vi har eierskap og kunnskap, og kommer kjapt til konkrete løsninger.

Vi har dessuten et stort nettverk og skalerer opp ved behov.

Jøran Wærdahl

Daglig leder
joran@klippoglim.no Tlf: 906 14 086

Jøran har en fantastisk energi som han har brukt til å lage unik kommunikasjon. Han har enorm erfaring fra film og filmproduksjon etter over 20 år i bransjen. Han er utdannet fotograf og er en utmerket kokk.

Jøran Wærdahl klar bak kamera
1P7C6147

Svein Erik Okstad

Kreativ leder
svein.erik@klippoglim.no Tlf: 909 53 050
IG: @sveinerikokstad

Svein Erik rådgir våre kunder på strategi og overordnede problemstillinger. Foruten å være en virtous håndtverker er han også en faglig grundig og overvåken fyr. Svein Erik er utdannet illustratør, men har jobbet i byrå hele sin yrkeskarriere.

Trine Gjerde

Designer
trine@klippoglim.no Tlf:  911 17 306
IG: @blekkstrok

Trine er en fantastisk stil- og formsikker designer som bidrar til å gjøre ditt prosjekt så mye bedre. Kalligraf, stil-ikon og kjempeflink med folk.  Hun har en bachelor i grafisk design fra The University of Hertforshire.

Trine maler et skilt
Frank Furseth

Frank Furseth

Prosjektleder
frank@klippoglim.no  Tlf: 924 15 953

Frank jobber med tekst, research og prosjektledelse. Han er en ekstremt vitebegjærlig akademiker som sørger for de riktige perspektivene og den faglige gehalten i våre prosjekter. Ut over dette er han glad i dessert og italiensk horrorfilm fra 60-70tallet.

Ole Kristian Øye

Rådgiver og AD
olek@klippoglim.no Tlf: 404 58 800
IG: @helsikkes

Ole Kristian prøver daglig å si noe ingen har tenkt på før. Utenom dette er han en erfaren kreatør i de fleste sjangre, og er en eksellent idé- og innholdsprodusent. Han har en mastergrad i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen.

IMG_2506_v2
Mathias Jensen

Mathias Jensen

Innholdsprodusent
mathias@klippoglim.no Tlf: 481 43 491

Mathias produserer innhold, fikser, korrigerer, leverer og tenker. Mathias har studert nesten alt NTNU har av film og videoproduksjon, og er ellers sjeldent tidlig krøket av en stor interesse for bevegelige bilder, teknikk og fag.

Ida Thronæs Rotli

Animatør
ida@klippoglim.no Tlf: 96 227 227

 

Ida er en kreativ og arbeidsom animatør som har svært mange blyanter i lufta. Med en tålmodighet i verdensklasse arbeider hun til alle er fornøyde, og så litt til. Hun har en bachelor i 3D art, animasjon & VFX fra Nord universitet i Steinkjer.
Ida Thronæs Rotli
Kjersti Sofie Greger i båt

Kjersti Sofie Greger

Prosjektleder / Kreativ produsent
kjersti@klippoglim.no
Tlf: 954 88 121

Kjersti er den triveligste personen du har møtt. Hun går først i sporet, drar pulken mens hun bærer staur og vinker til de vi møter. Hos oss er hun produsent og prosjektleder. Kjersti har en mastergrad fra Malmø Universitet som kreativ produsent.

Ingrid Elise Kirknes

Designer
ingrid@klippoglim.no Tlf: 975 17 009

Ingrid er enormt strukturert og målrettet. Hun har et stort hjerte for typografi, design og print, og er god på komplekse oppgaver og i å se helheten, tenke strategisk og langsiktig. Hun har en BA i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen.

ingrid
1P7C6247

Lars Hegdal

Rådgiver og AD
lars@klippoglim.no Tlf: 996 12 227

Lars presenterte en gang Norges lover på (nesten) 30 sekunder. Lars evner å si lange kjedelige ting, kort og morsomt. Som et av Innherreds største talenter uansett sjanger har han igjennom et langt liv tilegnet seg en stor erfaring som animatør, prosjektleder og idéskaper. Vote Hegdal!

KristinHeggdal

Kristin Heggdal

Innholdsprodusent
kristin@klippoglim.no
Tlf: 926 82 309

Kristin er en formidler med svært god journalistisk og akademisk ballast. Hvis noen skulle finne på å si noe om deg, så håp på at det er henne! Hun har jobbet for Adresseavisen og NRK mens hun har rukket både en Bachelor i Medievitenskap, og en mastergrad i Medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi ved NTNU.
Sist, men ikke minst:

Vi holder deg informert hele veien

Leveransen skal stå til forventningen. Derfor er det også viktig for oss å kommunisere godt om kostnader og fremdrift. Dukker det opp uforutsette ting varsler vi.

Tophat

Vær åpen om budsjettet

Kanskje sparer man seg til fant, eller legger penger i feil pott? Vi tenker økonomisk på dine vegne og finner riktig ambisjonsnivå.

Vi tenker alltid hva er best for kunden. Det tror vi i det lange løp er noe vi er tjent med, og grunnen til at vi har så mange langvarige kundeforhold.